Limba și literatura română - 65/ora

Dragi elevi, ma numesc Oana si ofer meditații pentru Limba și literatura română celor interesați de îmbunătățirea abilităților de exprimare orală și scrisă, precum și celor care au nevoie de ajutor la această frumoasă materie.

Înainte de toate, vreau să vă povestesc câte ceva despre mine. Am absolvit cursurile Facultății de Litere și ale modulului psihopedagogic al facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și sunt profesoară de Limba și literatura română la o școală din București. În prezent, urmez un master dedicat formării profesorilor, numit Didactici ale disciplinelor filologice. Având în spate numeroase ore de predare, mă pliez pe nevoile fiecărui elev în parte și îmi doresc să ne atingem scopul final cu brio – acela de a învăța cât mai multe.

Consider că tehnologia este un atu în procesul de învățare-predare, iar lucrul interactiv poate fi cheia către succes. Sunt deschisă nevoilor elevilor mei și împreună învățăm să ne dezvoltăm armonios abilitățile de comunicare în limba română, umplând toate lagunele existente.

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Adăugați un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce mă recomandă

Mă recomandă pasiunea pentru limba și literatura română, efortul depus constant și munca pe care o am în spate. Am avut ocazia să lucrez cu elevi din diverse medii sociale și culturale, iar această posibilitate m-a ajutat să mă deschid și să învăț cum să tratez fiecare elev în parte. În prezent sunt profesoară de română la o școală de renume și lucrez cu elevi de gimnaziu, dar și cu câțiva elevi de liceu. Facultatea de Litere și masterul pe care îl urmez mă ajută să fiu demnă de titlul de profesor.

Înainte să te înscrii

Îmi doresc ca elevii mei să fie serioși, deschiși către noutate și dornici să învețe.

Trimite-ne un mesaj

Poti vorbi cu noi !