Limba română și Matematică clasele P-IV - 40 RON/ora

Eu sunt Iulia Roșu și de 26 de ani îi însoțesc pe copii pe drumul cunoașterii. Împreună, descoperim tainele matematicii, gramatica și exprimarea frumoasă în limba română.  Pas cu pas, explicăm, exersăm și aprofundăm pentru a deveni mai buni!

Cu zâmbet și  răbdare, putem lucra ordinea operațiilor, metode de rezolvare a problemelor, fracții, geometrie, unități de măsură, ortograme, compuneri, povestiri, rezumate, părți de vorbire și de propoziție deoarece a învăța este epicentrul dezvoltării umane!

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Adăugați un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce mă recomandă

Eu sunt Iulia Roșu, absolventă de liceu pedagogic și facultate de psihologie, și de 26 de ani îi însoțesc pe copii pe drumul cunoașterii. Împreună decoperim tainele matematicii, gramatica și exprimarea frumoasă în limba română. Pas cu pas, explicăm și exersăm pentru a deveni mai buni! Cu zâmbet și răbdare voi adapta informația personalizând-o la tipul de învățare (auditiv, vizual, algoritmic, mixt) al fiecărui copil. Consider că a învăța este epicentrul dezvoltării umane.

Mă recomandă skill-urile precum: profesionalism, adaptabilitate, empatie, sociabilitate, dar și pasiunea de a lucra cu copiii.

Trimite-ne un mesaj

Poti vorbi cu noi !