Viziune

Viziunea noastră este să îmbunătățim educația în România, prin crearea de lecții interactive online, construite pe nevoile copiilor/adulților, pentru a simplifica modalitatea de predare, economisind timpul de deplasare atât pentru profesori cât și pentru elevi.

Misiune

Misiunea noastră este le dam elevilor posibilitatea de a alege dintr-o listă largă de profesori, mentori, coachi, studenți și experți. Platforma reunește persoane din toată țara, punând accent pe un stil de predare actualizat, în trend cu ceea ce își doresc astăzi copiii și adolescenții.

Valori

Valorile pe care am pus accent sunt SIMPLITATEA si TRANSPARENTA. Am vrut sa aducem într-un singur loc tot procesul online de învatare, un loc dedicat unde iți gasesti profesorul preferat, verificat prin feedback-urile date de alți elevi, platești și apoi intri în ora prin video conferința. Toate în platformă! 

Totul a început printr-o simplă conversație … și s-a transformat în ideea din spatele Profu’Online. Nicoleta, după ce a cochetat timp de 5 ani cu ideea de a face ceva diferit pentru Educația din România, a hotărât să împărtășească viziunea ei și cu alte persoane și așa a luat naștere asocierea cu Eliza și Victor. Dupa o colaborare de aproape 3 luni a luat naștere prima platforma online care are totul integrat, de la vizualizarea profesorilor, rezervare și cel mai importanta soluția de Video-Conferință!

Platforma este în continuă creștere!

Nicoleta-Traistaru

Nicoleta Traistaru

Founder

Victor-Manea-descriere

Victor Manea

CoFounder

Eliza Deaconescu

CoFounder

teacher-backgroud

Hai in echipa de mentori

Hai in echipa de studenti

Poti vorbi cu noi !