Psihoterapie și consiliere psihologică de orientare analitică (jungiană) - 140 RON/ ora

Bun venit,

Eu sunt Miruna și sunt psihoterapeut analist (jungian). Ce înseamnă acest lucru?

Înseamnă că mă aflu aici în cazul în care vrei să te descoperi. Te voi sprijini să transformi acele părți pe care tu le consideri negative în tine, în resurse care te vor putea ajuta să te cunoști, să te accepți ca întreg și să te bucuri de viață, poate chiar să renaști din propria-ți cenușă.

Lipsa de încredere în sine, depresia, anxietatea, atacurile de panică, pierderea unei persoane apropiate, neînțelegerile în familie, divorțul sau despărțirea sunt doar câteva dintre problemele care te pot copleși și peste care sprijinul unui psihoterapeut te-ar putea ajuta să treci mai ușor.

Visele constituie unul dintre instrumentele cu care eu lucrez, acestea reprezentând o portiță către lumea interioară a fiecăruia dintre noi. Ele ne vor ajuta să descoperim împreună lucruri profunde și mai greu accesibile, lucruri care vor contribui la dezvoltarea ta.

Un alt instrument pe care îl folosesc îl reprezintă desenul. Cu ajutorul desenului vei putea da culoare lumii tale interioare și vom reuși împreună să creăm o punte către acel univers necunoscut care se află în tine.

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Adăugați un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce mă recomandă

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială – Universitatea București. Ulterior am urmat programul masteral în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială – Grupuri de risc și servicii sociale de suport.

Sunt absolventă a Asociației Române de Psihologie Analitică (ARPA) și sunt certificată ca și Psihoterapeut Analist în supervizare.

De asemenea dețin aviz de liberă practică din partea Colegiului Psihologilor din România.

Am o vastă experiență în lucrul cu oamenii aflați în situații de criză (victime ale violenței domestice, persoane care au suferit pierderi majore, tineri și adulți cu dizabilități atât psihice cât și fizice).

În momentul de față sunt psihoterapeut analist în cadrul cabinetului meu individual, însă lucrez și în cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta – București.

Înainte să te înscrii

  • Tot ce se discută în timpul ședinței de psihoterapie este confidențial
  • Clientul trebuie să se asigure că nu mai este nimeni cu el în încăpere în timpul ședinței și nici să nu fie deranjat în această perioadă

Trimite-ne un mesaj

https://profuonline.ro/
septembrie 2021
Lu Mar Mie Joi Vin Sam Du
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
Poti vorbi cu noi !