Programare- Pregatire pentru BAC/Examene facultate - 50/ora

Acest curs este destinat persoanelor care au o baza in programare si doresc sa se pregatesca pentru Bacalaureat sau examene.

Pentru cei interesati de bacalaureat , vom rezolva impreuna modelele si o sa reusim sa le intelegem. (modelele fiind asemanatoare, este  important sa intelegem cum abordam fiecare subiect , decat sa le invatam pe de rost).

Pentru studentii care se pregatesc pentru examene , pot oferi suport in functie de gradul de dificultate in urmatoarele limbaje: C/JAVA/C++.  Vom stabili impreuna la prima sedinta un plan bine pus la punct pentru a trece examenul :).

In cazul in care aveti lacune mari in programare, putem sa trecem primele sedinte prin niste notiuni elementare ale programarii , urmand ulterior sa cladim peste si sa atingem obiectivele impuse de voi.

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Adăugați un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce mă recomandă

Sunt o fire foarte deschisa , imi place sa ajut oamenii inteleaga.

Comunicarea-punct forte.

Am terminat liceul cu specializare mate-info si facultatea Politehnica Timisoara , Automatica si Calculatoare, specializarea CTI cu predare in engleza. Lucrez de 2 ani ca si inginer programator la una din cele mai mare corporatii din lume in Automotive. Avand in vedere ca lucrez cu oameni din toata lumea , am ajuns la concluzia ca cea mai importanta calitate este comunicarea. Vreau ca prin acest curs sa ajut elevii/studentii/oamenii sa inteleaga programarea. Cred ca este foarte important sa intelegem de ce scriem cod si cum sa scriem cod, decat doar sa scriem cod.

Înainte să te înscrii

Inainte sa aplici pentru acest curs este nevoie sa ai bazele programarii. In caz contrar te rog sa specifici asta in prima intalnire pentru a putea sa le recapitulam astfel incat sa fim eficienti in a ne atinge obiectivul.

Trimite-ne un mesaj

Poti vorbi cu noi !