Meditatii la limba engleza, franceza sau spaniola - 40 RON/ ora

Un copil poliglot= Un parinte fericit

Ofer meditatii la limba engleza, franceza si spaniola pentru copiii din invatamantul primar si gimnazial.

Am absolvit Facultatea de Litere, departamentul Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov in anul 2014. Am acumulat o experienta de 6 ani in care meditez copiii intr-un mod placut si distractiv, dar continui sa ma dezvolt-momentan urmez cursul Teaching Young Learners Online de la British Council.

„Placerea pe care o obtinem din a gandi si a invata ne va face sa gandim si sa invatam tot mai mult.” Aristotel

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Ad─âuga╚Ťi un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce m─â recomand─â

Bine ati venit la cursul meu! Ma numesc Iulia si abia astept sa cunosc cati mai multi copii dornici sa invete limba engleza, franceza sau spaniola.

Am absolvit Facultatea de Litere, departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universit─â╚Ťii Transilvania din Bra╚Öov ├«n 2014. De atunci am avut o perioada de 2 ani in care am meditat copii la limbile straine mai sus mentionate. Am lucrat apoi la o renumita linie de croaziera americana, unde am avut ocazia sa interactionez timp de 3 ani cu peste 55 de nationalitati diferita unde limba oficiala era engleza. Am revenit in tara sa fac ceea ce imi place cel mai mult. Ati ghicit-sa ofer suportul meu tuturor copiilor ce doresc sa invete o limba straina. Cursurile mele se desfasoara pe platforma ZOOM, intr-o maniera placuta dar in acelasi timp si distractiva. Continui sa ma dezvolt pe plan profesional, momentan urmand cursul „Teaching Young Learners Online” de la British Council.

Abia astept sa va cunosc si sa invatam impreuna!

Trimite-ne un mesaj

Poti vorbi cu noi !