Introducere în Digital Marketing - 100

Trăim într-o epocă minunată în care informarea, învățarea și acreditarea pot fi obținute cu câteva clickuri. Marketingul digital generează, prin urmare, venituri mai bune, împreună cu rate de conversie mai bune, folosind strategii de succes pentru a spori creșterea unei comunităti sau a unei organizații. În cadrul acestui curs vei învăța cum funcționează astăzi marketingul digital, cum poți livra conținut semnificativ pentru publicul tău, de a gândi conceptual în termeni de branding și de a administra pagini de social media care să sprijine o comunitate.  Durată: 4 lecții/sesiuni de curs

Despre Trainer: Raluca Steblea, fondator @swimmingsurvival.com și @bbbranding.the agency, este strateg de comunicare și copywriter de mai bine de 12 ani, cu un număr reprezentativ de ore livrate elevilor și studenților din Europa , Orientul Mijlociu și Asia. Este profesor de educație digitală în sistem academic și recunoscută că partener de încredere în comunicare de brand, digital marketing, startup business și program educațional de supraveghere specific la nivel internațional. Scrie pentru Wall-street.ro și alte publicații internaționale de business, content marketing și sport extrem. Este digital savvy și online pe LinkedIn / Facebook / Instagram.

 

 

 

 

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Adăugați un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce mă recomandă

Raluca Steblea, fondator @swimmingsurvival.com și @bbbranding.the agency, este strateg de comunicare și copywriter de mai bine de 12 ani, cu un număr reprezentativ de ore livrate elevilor și studenților din Europa , Orientul Mijlociu și Asia. Este profesor de educație digitală în sistem academic și recunoscută că partener de încredere în comunicare de brand, digital marketing, startup business și program educațional de supraveghere specific la nivel internațional. Scrie pentru Wall-street.ro și alte publicații internaționale de business, content marketing și sport extrem. Este digital savvy și online pe LinkedIn / Facebook / Instagram.

 

Înainte să te înscrii

Fie că îți dorești să începi cu noțiunile de bază de marketingul digital, ești antreprenor, mamă cu normă întreagă sau te gândești la o reconversie profesională, există cunostinte noi pentru fiecare aici.

 

Trimite-ne un mesaj

Poti vorbi cu noi !