Curs IT-Programarea pentru incepatori - 40/ora

Intalnirile pe care le vom avea in  acest curs vor avea ca scop introducerea in programare si intelegerea unor capitole ce stau la baza programarii. Acest curs este destinat persoanelor/copiilor care vor sa inceapa sa cunoasca ce inseamna defapt programarea. Vom trece impreuna prin capitolele de baza ale programarii pas cu pas. Cel mai important este sa intelegem cum si de ce scriem cod. 🙂 Putin cate putin vom invata bucatele de cod, iar scopul final este acela de a ne creea un mini-joculet in consola aplicand ceea ce am invatat pe parcursul orelor sustinute impreuna.

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Adăugați un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce mă recomandă

Sunt o fire foarte deschisa , imi place sa ajut oamenii inteleaga.

Comunicarea-punct forte.

Am terminat liceul cu specializare mate-info si facultatea Politehnica Timisoara , Automatica si Calculatoare, specializarea CTI cu predare in engleza. Lucrez de 2 ani ca si inginer programator la una din cele mai mare corporatii din lume in Automotive. Avand in vedere ca lucrez cu oameni din toata lumea , am ajuns la concluzia ca cea mai importanta calitate este comunicarea. Vreau ca prin acest curs sa ajut elevii/studentii/oamenii sa inteleaga programarea. Cred ca este foarte important sa intelegem de ce scriem cod si cum sa scriem cod, decat doar sa scriem cod.

Înainte să te înscrii

Cursantii nu trebuie sa stie inainte nimic pentru a se inscrie la acest curs. Acest curs este o introducere in programare si nu este nevoie de cunostiinte pentru a aplica.

Trimite-ne un mesaj

Poti vorbi cu noi !