Consultanță psihologică - 180

Astăzi, mai mult ca oricând, lumea este supusă unor schimbări profunde. Nevoia de predictibilitate, firească pentru fiecare dintre noi, nevoia de siguranță, de a ne simți iubiți, de a petrece timp de calitate cu cei din jurul nostru sunt doar câteva aspecte care au fost supuse la încercări grele în ultimul an cel puțin. Acest lucru a adus pentru mulți dintre noi stări ne neliniște, de teamă, uneori relațiile pe care le știam „pentru totdeauna” s-au destrămat sau am rămas fără un loc de muncă.

„Problemele noastre sunt provocările și oportunitățile noastre!”- acesta este motto-ul întâlnirilor pe care vi le propun atelierele de Consultanță psihologică.

Cu o experiență de peste 20 de ani în interacțiuni profesionale cu oamenii (sunt psiholog și lector universitar dr.), mamă a doi copii, știu că este important să beneficiem de intervenții psihologice și educaționale de calitate în situații „de criză” și nu numai. Aprecierile pe care le primesc de la actualii, dar și de la foștii cursanți, mesajele de mulțumire pe care pacienții mei mi le trimit sunt doar câteva motive pentru care să accesezi ședințe de consultanță psihologică. Înscrie-te chiar acum pentru o primă întâlnire și nu te vei mai simți niciodată singur sau neajutorat!

Nu s-a publicat nimic încă in acest Wall

Adăugați un nou feedback

Nici un feedback disponibil

Ce mă recomandă

Sunt doctor în Științele educației, licențiată în Psihologie și în Științele Educației, Master în Psihologie clinică și Consiliere Psihologică. De asemenea, sunt Psiholog, Psihoterapeut, acreditată de Colegiul Psihologilor din România și dețin propriul cabinet psihologic.

Înainte să te înscrii

Întâlnirile se vor desfășura individual. Confidențialitatea este asigurată prin semnarea unui contract în acest sens.

Trimite-ne un mesaj

https://profuonline.ro/
august 2021
Lu Mar Mie Joi Vin Sam Du
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Poti vorbi cu noi !